Pentru eventuri!!!
Re: Pentru eventuri!!!
Sa ma f** pe voi astea care dati CONTRA

Să ierți, e divin.
Să-i dai dracu, e senzațional. ^_^
Este o idee bună, dar deja se stie că din 2 in 2 ore se fac evente, cred că ar fi mai ok să fie si la ore 'Fixe' pentru că sunt destui membrii staff care au acces la evente zilnice si ei nu fac deoarece 'Playeri' si playeri dc nu ? pentru că nu are cine să se ocupe de 'Server' cred șo nu stiu.[VIP]Admir wrote:Salut, ce fac baietii pe confa de evenimente?
Propun ca in sectiunea " Evenimente Metin2Steel " Sa se faca un topic stabil sus (nu stiu cum sa ii spun) in care sa se anunte membri Staff in legatura cu eventurile pe care urmeaza sa le faca pe joc.
Gen:
Dupa terminarea eventului sa se dea edit cu castigatorul eventului.Membru Staff:
Event la ora:
Castigatorul/ii eventului: ... T/C.
Topicul va sta mereu inchis ca nu cumva vr-un inteligent sa posteze acolo din lipsa de ocupatie.
Si tot asa. Adica de ce sa nu stim si noi dinainte cine face event si la ce ora se face? + ca forumul ar fi mult mai vizitat, cine intra sa se uite la ce eventuri se fac azi, cred ca arunca un ochi si la alte sectiuni. Si pana la urma, majoritatea la servere au pe forum o astfel de sectiune.
PRO sau CONTRA.
Propun ca [Owner]Fifty sâmbătă/duminică sau când are timp liber să se mai ocupe si de server, putin.
A da, ai un PRO de la mine

De la mine un Contra. De ce? Pentru că dacă de exemplu mă anunţ dimineaţa că fac event la ora 20 şi între timp intervine ceva şi nu ajung la timp acasă (ajung la 20:59 de ex. sau ajung peste 3 ore) şi nu o să mai aveţi alte motive de scandal că vai nu se respectă ora (aviz amatorilor de scandal care caută nod în papură şi se întreabă ce are lumea cu ei), e destul scandal pe tema asta pe confa de staff cu orele, nu poţi ajunge întotdeauna la timp (adică se poate în cazul în care stai 24 / 24 în faţa monitorului). Şi cred că eventele ar trebui să fie / rămână confidenţiale până în momentu când e anunţat spre surprinderea voastră. Sunt destui care întreabă "Când e event? Ce event e?" şi sunt şi nesimţiţii ăia, nu dau nume Andru, care spun cine face event, ce event face şi mai primeşti şi PM "Sper că nu faci iar PvM că îmi bag şi îmi scot" (am păţit şi vă zic din experienţă). Deci încă o dată CONTRA!
#BigTits
- [VIP]Ştefan
Băi, nu te supăra pe mine dar tu eşti degeaba, nici nu ineţeleg la ce drc' mai faci parte din staff, intri odată la 10 ani te dai on şi răspunzi după 10h, stai şi tu on să nu-ţi pierzi "[MISS]Rabla".[MISS]Diabla wrote:ajutor de staff*[VIP]Ştefan wrote:Mie mi se pare naşpa, atâta timp cât şi noi facem parte din staff, nu inţeleg de ce nu ne băgaţi şi pe noi Vip-ii in aceea confă??[SGA]Zohan. wrote:Contra..mi se pare aiurea deja avem o confa + ca sunt multi care vor posta acolo inutilitati...
Dacă-ţi gura, eşti inaptă şi inutilă, dă-ţi drc' foc.
Tu nici măcar ajutor de STAFF nu eşti, faci un event odată la 4 zile ca să te afli şi tu in treabă, şi ştii să dai doar "t/c" la ce nu iţi convine, strâmbă mică.
- [VIP]Ştefan
Taci mă şi tu, leagă-te de mâna cu Rabla că şi ea seamănă cu tine, la ce tot drc' tot faci gură aiurea, te pune cineva să-ţi anunţi eventu ? Nu, daţi-ai foc să-ţi dai şi tu.[SGA]3s3 wrote:De la mine un Contra. De ce? Pentru că dacă de exemplu mă anunţ dimineaţa că fac event la ora 20 şi între timp intervine ceva şi nu ajung la timp acasă (ajung la 20:59 de ex. sau ajung peste 3 ore) şi nu o să mai aveţi alte motive de scandal că vai nu se respectă ora (aviz amatorilor de scandal care caută nod în papură şi se întreabă ce are lumea cu ei), e destul scandal pe tema asta pe confa de staff cu orele, nu poţi ajunge întotdeauna la timp (adică se poate în cazul în care stai 24 / 24 în faţa monitorului). Şi cred că eventele ar trebui să fie / rămână confidenţiale până în momentu când e anunţat spre surprinderea voastră. Sunt destui care întreabă "Când e event? Ce event e?" şi sunt şi nesimţiţii ăia, nu dau nume Andru, care spun cine face event, ce event face şi mai primeşti şi PM "Sper că nu faci iar PvM că îmi bag şi îmi scot" (am păţit şi vă zic din experienţă). Deci încă o dată CONTRA!
Warn pentru dublu post - 3s3
Poti sa anunti cu o ora sau 30 de minute inainte sa faci event,nu trebuie sa anunti de dimineata ca faci event deste 15 ore[SGA]3s3 wrote:De la mine un Contra. De ce? Pentru că dacă de exemplu mă anunţ dimineaţa că fac event la ora 20 şi între timp intervine ceva şi nu ajung la timp acasă (ajung la 20:59 de ex. sau ajung peste 3 ore) şi nu o să mai aveţi alte motive de scandal că vai nu se respectă ora (aviz amatorilor de scandal care caută nod în papură şi se întreabă ce are lumea cu ei), e destul scandal pe tema asta pe confa de staff cu orele, nu poţi ajunge întotdeauna la timp (adică se poate în cazul în care stai 24 / 24 în faţa monitorului). Şi cred că eventele ar trebui să fie / rămână confidenţiale până în momentu când e anunţat spre surprinderea voastră. Sunt destui care întreabă "Când e event? Ce event e?" şi sunt şi nesimţiţii ăia, nu dau nume Andru, care spun cine face event, ce event face şi mai primeşti şi PM "Sper că nu faci iar PvM că îmi bag şi îmi scot" (am păţit şi vă zic din experienţă). Deci încă o dată CONTRA!
Sau sa fie facut un Calendar in care sa apara ora si eventul sa nu mai faceti ce vreti voi . Sa avem evente fixe, nu de 2-3 ori Ce lvl are itemul X sau Capitale sau mai stiu eu ce

Să ierți, e divin.
Să-i dai dracu, e senzațional. ^_^
-
[VIP]Admir
EDIT.
Bun si asa. Ca am observat ca daca intarzie cineva cu eventul, urmatorul dupa el trebuie sa il faca la fix 2h, si uite asa se decaleaza intervalul de timp dintre evenimente. Asa mai bine sa fie fixe. Fiecare se poate anunta ca si pana acum, doar ca daca apare unul mai destept dupa 30 de minute de cand era programat eventul si el il faci atunci ca neah " am avut treaba n-am putut intra ", pai sa nu il mai faca. Ca sa nu ii deranjeze programul urmatorului.
======================
Nu va certati in topicul asta, eu nu ma supar daca cineva isi spune parerea, chiar daca e una negativa. 3s3 a zis un lucru bun, e de luat in calcul. Eu cred ca cu putin efort din partea unor s-ar fi putut face si asta. Parerea mea e ca asa ar fi frumos din mai multe motive.
1. Am sti si noi cand se face event. Eu de exemplu stau la pc, dar nu intru pe metin. Asa daca as vedea pe forum ca la ora 18:00 se face OX, poate as intra, si nu neaparat ca participant. In fine asta e doar un exemplu.
2. Ar creste numarul de vizitatori pe forum. M-am plictisit de vechile "avatare".
3. Da bine la imagine. Din punctul meu de vedere cand imi aleg un server pe care sa ma joc, primu' lucru pe care il fac, e sa ma uit pe forum. Ma uit la "Discutii Liber", ma uit la "Raportari Staff", ma uit la " Contestatii unban " sa vad cam cum se debaneaza conturile, si cand imi sare in ochi topicul cu evenimente, ma uit sa vad si eu cam din cat in cat timp se fac eventurile, cam ce fel de eventuri se fac, etc etc.
5. Nu ar fi foarte marte efortul ca sa se mute "Confa" pe forum.
Daca nu poti intra la ora la care te-ai anuntat pe forum, e foarte simplu, cum anunti pe confa de evenimente asa poti anunta si pe forum cu un simplu edit.
6. Am vazut ca majoritatea serverelor au si m-am gandit ca noi de ce nu? Suntem baieti mari, si se poate.
BONUS: Stafful ar fi mai activ pe forum (nu zic ca nu e) si s-ar raspunde mai repede la topicurile care necesita un raspuns din partea membrilor.
Bun si asa. Ca am observat ca daca intarzie cineva cu eventul, urmatorul dupa el trebuie sa il faca la fix 2h, si uite asa se decaleaza intervalul de timp dintre evenimente. Asa mai bine sa fie fixe. Fiecare se poate anunta ca si pana acum, doar ca daca apare unul mai destept dupa 30 de minute de cand era programat eventul si el il faci atunci ca neah " am avut treaba n-am putut intra ", pai sa nu il mai faca. Ca sa nu ii deranjeze programul urmatorului.
======================
Nu va certati in topicul asta, eu nu ma supar daca cineva isi spune parerea, chiar daca e una negativa. 3s3 a zis un lucru bun, e de luat in calcul. Eu cred ca cu putin efort din partea unor s-ar fi putut face si asta. Parerea mea e ca asa ar fi frumos din mai multe motive.
1. Am sti si noi cand se face event. Eu de exemplu stau la pc, dar nu intru pe metin. Asa daca as vedea pe forum ca la ora 18:00 se face OX, poate as intra, si nu neaparat ca participant. In fine asta e doar un exemplu.
2. Ar creste numarul de vizitatori pe forum. M-am plictisit de vechile "avatare".
3. Da bine la imagine. Din punctul meu de vedere cand imi aleg un server pe care sa ma joc, primu' lucru pe care il fac, e sa ma uit pe forum. Ma uit la "Discutii Liber", ma uit la "Raportari Staff", ma uit la " Contestatii unban " sa vad cam cum se debaneaza conturile, si cand imi sare in ochi topicul cu evenimente, ma uit sa vad si eu cam din cat in cat timp se fac eventurile, cam ce fel de eventuri se fac, etc etc.
5. Nu ar fi foarte marte efortul ca sa se mute "Confa" pe forum.
Daca nu poti intra la ora la care te-ai anuntat pe forum, e foarte simplu, cum anunti pe confa de evenimente asa poti anunta si pe forum cu un simplu edit.
6. Am vazut ca majoritatea serverelor au si m-am gandit ca noi de ce nu? Suntem baieti mari, si se poate.
BONUS: Stafful ar fi mai activ pe forum (nu zic ca nu e) si s-ar raspunde mai repede la topicurile care necesita un raspuns din partea membrilor.
-
RablaakaDiabla.
PRO, nu este o idee rea pt ca poate unii nush cand este event de ex : se anunta la 5:00 si o sa fie la 7:30 sa zicem..;w
D + L . ;`w