râzi nibuno[VIP]Adea wrote:Râd
wwwwwwwwww
Re: wwwwwwwwww
ma deniz, eu nuj dc vb tu de prostie pe cand tu esti cel mai mare prostan. tu esti atat de prost incat ai ancercat sa arunci o pasare de pe o stanca s o omori. PASARILE ZBOARA MA PROSTULE. DOAMNE FERESTE, APARA SI PAZESTE NE DE PROSTI CA ASTA. PASARILE ZBOARA FRATIOARE.RablaakaDiabla. wrote:Vali fratioare, iara suferi de prostie?..
???????????????????
-
Vampiraşul din Grăny
uă ,deniz ăsta i aşa de prost încât mânăncă cu vesta de salvare la gât că îi este frică să nu se înece...ala123 wrote:ma deniz, eu nuj dc vb tu de prostie pe cand tu esti cel mai mare prostan. tu esti atat de prost incat ai ancercat sa arunci o pasare de pe o stanca s o omori. PASARILE ZBOARA MA PROSTULE. DOAMNE FERESTE, APARA SI PAZESTE NE DE PROSTI CA ASTA. PASARILE ZBOARA FRATIOARE.RablaakaDiabla. wrote:Vali fratioare, iara suferi de prostie?..
nici nu ma mir man.Vampiraşul din Grăny wrote:uă ,deniz ăsta i aşa de prost încât mânăncă cu vesta de salvare la gât că îi este frică să nu se înece...ala123 wrote:ma deniz, eu nuj dc vb tu de prostie pe cand tu esti cel mai mare prostan. tu esti atat de prost incat ai ancercat sa arunci o pasare de pe o stanca s o omori. PASARILE ZBOARA MA PROSTULE. DOAMNE FERESTE, APARA SI PAZESTE NE DE PROSTI CA ASTA. PASARILE ZBOARA FRATIOARE.RablaakaDiabla. wrote:Vali fratioare, iara suferi de prostie?..
???????????????????
- [MOD]Lorena
vampiraşule, ai ban pff, o să-mi fie dor de tine.

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥

-
Abraham Lincoln
[MISS]Diabla wrote:Nuuuu ... o să-i simt lipsa vampiraşului... te ubi
ok.......... ştiam eu că mă ubeşti
Never Surrender - All God Things
Muzică adv
dacă citeşti asta eşti fraier
)
Muzică adv
dacă citeşti asta eşti fraier
-
đéňīzDéjávüü
Vali, mi`o zis ma`ta ca nu te mai suporta`n casa si ca o sa te dea afara din casa sa dormi in gara. =)))
Deniz.
Dejavuu' .
Bitch.
<3 .
oldfriends..;[
[dn]vali e vaca , [dn]hiromitsu e porc , [dn]vlad e gaina .
Dejavuu' .
Bitch.
<3 .
oldfriends..;[
[dn]vali e vaca , [dn]hiromitsu e porc , [dn]vlad e gaina .