PA.

Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
[VIP]Admir

Re: PA.

Post by [VIP]Admir » Tue Mar 28, 2017 5:22 pm

[VIP]Andru wrote:Boss, regulamentul meu e cel general folosit.

1. Cine da pm dupa timp, pleacă
2. Iteme se dau jos in functie de numărul de castigatori. Daca s 12-15, normal, sa evitam lagul, le dam jos, tot pentru binele vostru, geniule
3. Cine se bate sau injura are jail 15m (maxim 1h dupa caz), asta e impus si aprobat de Adinna. (deranjare event)
4. Cine face spam, pleacă map 1.
5. Poti alege daca vrei sau nu spectatori, easy. Decizia fiecăruia.
6. O adevărat, X fals
7. Toti stiu ca primul raspuns se ia in considerare. D asta ai timp de gândire, geniule x2.

Cam asta e regulamentul pe care l folosesc la evenimente. Nu văd ce e subiectiv, prea propriu la el. Căci singura diferenta intre asta si al altor colegi e că unii pun si 0 la timp, mie mi se pare logic pana la 1.

Hai să comentăm degeaba. Apropo, Fifty a zis că va face regulament de evente : Pending. . .

P.s. Sunt de acord cu impunerea unui regulament. Propunerea e buna. Si a mai fost propusă de multi din staff si din rândul playerilor.
Ba firar ma-ta a dracu ai uitat cand repetai intrebarea doar ca sa castige cineva:)) sau ai uitat cand faceai blaturi, tocmai tu te-ai gasit sa comentezi aici prostu familiei. Tu faci evente cu playeri spectatori in care nu au voie spectatorii esti prost?:))

P.s imi place semnatura ta. A mea e pe drum arrrr:x.

[MOD]Lorena

Post by [MOD]Lorena » Tue Mar 28, 2017 7:13 pm

pro, pentru sugestie, bine punctat. cât despre tine Admiran, invaţă pentru bac, nu imi mai scrie numele aiurea.
Image
"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥
Image
Image

[VIP]Admir

Post by [VIP]Admir » Tue Mar 28, 2017 7:41 pm

[MISS]Lorena wrote:pro, pentru sugestie, bine punctat. cât despre tine Admiran, invaţă pentru bac, nu imi mai scrie numele aiurea.
Smechera semnatura ta :lol: , tu esti un fel de o parasuta a metinului sau? Lasa tu bacu si vezi sa nu afle Sorinel de baietii tai dupa metin :lol: . Matura mica ce esti, mai schimbi multi?=)) Nu vezi ce penibila esti, pe cine mai vezi tu ca tine? Eu macar sunt nebun va dau dracu dar tu? La 22 de ani, facultate cum te lauzi, manager prin Germania, cu barbat acasa iti arde de iubiri pe metin? Vai de capul tau, imi calcam prestanta de baiat cu tine d-aia te-am lasat. Du-te pe drumul bun:)) lasa iubirile pe metin in secret, ca daca afla sorinel te scuipa cum am facut eu:)). Baga-ti mintile in cap ca ai o varsta si lasa relatiile pe metin. Nu vezi ca esti singura proasta din Staff care se iubeste pe joc. Gata nu iti mai zic nimic, ca am prea multe de zis despre tine si nu vreau sa te injosesc in ultimul hal. :)) hai vezi de joc linistita.

[VIP]EverAce ♛

Post by [VIP]EverAce ♛ » Sat Apr 01, 2017 12:06 am

PRO, ptr frtlm Fănică.
Image
Oricât de puternic ar fi un bărbat, există deja o femeie care i-a devenit slăbiciune.

đéňīzDéjávüü

Post by đéňīzDéjávüü » Sat Apr 01, 2017 2:06 pm

PRO.
Deniz.
Dejavuu' .
Bitch.
<3 .
oldfriends..;[

[dn]vali e vaca , [dn]hiromitsu e porc , [dn]vlad e gaina .

[VIP]Ştefan

Post by [VIP]Ştefan » Sun Apr 02, 2017 12:32 pm

Up

Post Reply

Return to “Sugestii si Sfaturi - Suggestions and Advices”