Ba firar ma-ta a dracu ai uitat cand repetai intrebarea doar ca sa castige cineva:)) sau ai uitat cand faceai blaturi, tocmai tu te-ai gasit sa comentezi aici prostu familiei. Tu faci evente cu playeri spectatori in care nu au voie spectatorii esti prost?:))[VIP]Andru wrote:Boss, regulamentul meu e cel general folosit.
1. Cine da pm dupa timp, pleacă
2. Iteme se dau jos in functie de numărul de castigatori. Daca s 12-15, normal, sa evitam lagul, le dam jos, tot pentru binele vostru, geniule
3. Cine se bate sau injura are jail 15m (maxim 1h dupa caz), asta e impus si aprobat de Adinna. (deranjare event)
4. Cine face spam, pleacă map 1.
5. Poti alege daca vrei sau nu spectatori, easy. Decizia fiecăruia.
6. O adevărat, X fals
7. Toti stiu ca primul raspuns se ia in considerare. D asta ai timp de gândire, geniule x2.
Cam asta e regulamentul pe care l folosesc la evenimente. Nu văd ce e subiectiv, prea propriu la el. Căci singura diferenta intre asta si al altor colegi e că unii pun si 0 la timp, mie mi se pare logic pana la 1.
Hai să comentăm degeaba. Apropo, Fifty a zis că va face regulament de evente : Pending. . .
P.s. Sunt de acord cu impunerea unui regulament. Propunerea e buna. Si a mai fost propusă de multi din staff si din rândul playerilor.
P.s imi place semnatura ta. A mea e pe drum arrrr:x.