Joc simplu
- [MOD]Lorena
Re: Joc simplu
no.
Admir
Admir

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥

[MISS]Lorena wrote:no.
Admir
8. [MISS]Lorena - La fel ca şi colega ei Diabla, Lorena are aceleaşi obiceiuri cea mai activă fiind în topicurile ajutătoare cum ar fii "Joc simplu", "Hai cu Fazanul." şi altele... Lorena este renumită pentru inteligenţa ei dat fiind că este singura din staff care a făcut facultate (la distanţă, dar a făcut). Este singura femeie din staff care ştie exact ce vrea de la viaţă: să se mărite cu Zohan pe metin.
Obiceiuri: Post-Hunt
- [MOD]Lorena
Vai, săracu, nu ai ce face?Vezi-ţi de treaba ta, că nu te-am băgat in seamă #plângdupăunban. Nu fac nimic rău dacă mă joc.. e un joc. Have fun.
Şăpcuţă wrote:[MISS]Lorena wrote:no.
Admir
8. [MISS]Lorena - La fel ca şi colega ei Diabla, Lorena are aceleaşi obiceiuri cea mai activă fiind în topicurile ajutătoare cum ar fii "Joc simplu", "Hai cu Fazanul." şi altele... Lorena este renumită pentru inteligenţa ei dat fiind că este singura din staff care a făcut facultate (la distanţă, dar a făcut). Este singura femeie din staff care ştie exact ce vrea de la viaţă: să se mărite cu Zohan pe metin.

[MISS]Lorena wrote:Vai, săracu, nu ai ce face?Vezi-ţi de treaba ta, că nu te-am băgat in seamă #plângdupăunban. Nu fac nimic rău dacă mă joc.. e un joc. Have fun.
Unde morţii tăi vezi că plâng după unban? Vezi vreo cerere unban făcută de mine? Tot ce fac pe forumu vostru e doar să vă arăt că mă piş pe voi. Nu am nici o treabă cu jocu, cu toate că dacă ar fii să intru nu o să fiu un player model, ci unu după care o să alergaţi să-i daţi jail permanent
-
ala2123456789
poate ban naufragiatuleŞăpcuţă wrote:[MISS]Lorena wrote:Vai, săracu, nu ai ce face?Vezi-ţi de treaba ta, că nu te-am băgat in seamă #plângdupăunban. Nu fac nimic rău dacă mă joc.. e un joc. Have fun.
Unde morţii tăi vezi că plâng după unban? Vezi vreo cerere unban făcută de mine? Tot ce fac pe forumu vostru e doar să vă arăt că mă piş pe voi. Nu am nici o treabă cu jocu, cu toate că dacă ar fii să intru nu o să fiu un player model, ci unu după care o să alergaţi să-i daţi jail permanent

-
[VIP]Admir
SPUNE-MI CINE-I ĂSTA?!!! Ca mor pe ăștia care testează de pe conturi anonime. Nu de alta dar nu au tupeu nici măcar să spună cine sunt, dar mite sa recunoasca. Tari în tastatura...[MISS]Lorena wrote:Vai, săracu, nu ai ce face?Vezi-ţi de treaba ta, că nu te-am băgat in seamă #plângdupăunban. Nu fac nimic rău dacă mă joc.. e un joc. Have fun.Şăpcuţă wrote:[MISS]Lorena wrote:no.
Admir
- [VIP]Miley
3s3ntele tari se țin in sticluțe mici.
------------------------------

https://www.youtube.com/watch?v=oHmBf4ExtZk

https://www.youtube.com/watch?v=oHmBf4ExtZk
- [VIP]Robii
Subtil[DSG]Miley wrote:3s3ntele tari se țin in sticluțe mici.
Diabla

Some said "fire" when the fire was ice
- [MOD]Lorena
No eu
Admir.
Admir.