Joc simplu

Aici poti face urmatoarele:
-Sa te descri..
-Sa iti cauti jumatatea...
-Sa deschizi subiecte despre ce doresti inafara de
*Reclama,comert intre servere sau sa aduci jigniri unui jucator..
Nerespectarea conditiilor duce la T/C + cos gunoi !
EdyyYT

Re: Joc simplu

Post by EdyyYT » Tue May 01, 2018 3:45 pm

.
デニス&エディキ キングス オブ・エンパイア

[MOD]Lorena

Post by [MOD]Lorena » Tue May 01, 2018 3:50 pm

no.
Admir
Image
"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥
Image
Image

Şăpcuţă

Post by Şăpcuţă » Tue May 01, 2018 3:52 pm

[MISS]Lorena wrote:no.
Admir

8. [MISS]Lorena - La fel ca şi colega ei Diabla, Lorena are aceleaşi obiceiuri cea mai activă fiind în topicurile ajutătoare cum ar fii "Joc simplu", "Hai cu Fazanul." şi altele... Lorena este renumită pentru inteligenţa ei dat fiind că este singura din staff care a făcut facultate (la distanţă, dar a făcut). Este singura femeie din staff care ştie exact ce vrea de la viaţă: să se mărite cu Zohan pe metin.
Obiceiuri: Post-Hunt

[MOD]Lorena

Post by [MOD]Lorena » Tue May 01, 2018 4:18 pm

Vai, săracu, nu ai ce face?Vezi-ţi de treaba ta, că nu te-am băgat in seamă #plângdupăunban. Nu fac nimic rău dacă mă joc.. e un joc. Have fun.
Şăpcuţă wrote:
Admir

8. [MISS]Lorena - La fel ca şi colega ei Diabla, Lorena are aceleaşi obiceiuri cea mai activă fiind în topicurile ajutătoare cum ar fii "Joc simplu", "Hai cu Fazanul." şi altele... Lorena este renumită pentru inteligenţa ei dat fiind că este singura din staff care a făcut facultate (la distanţă, dar a făcut). Este singura femeie din staff care ştie exact ce vrea de la viaţă: să se mărite cu Zohan pe metin.
Image
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥
Image
Image

Şăpcuţă

Post by Şăpcuţă » Tue May 01, 2018 4:30 pm

[MISS]Lorena wrote:Vai, săracu, nu ai ce face?Vezi-ţi de treaba ta, că nu te-am băgat in seamă #plângdupăunban. Nu fac nimic rău dacă mă joc.. e un joc. Have fun.

Unde morţii tăi vezi că plâng după unban? Vezi vreo cerere unban făcută de mine? Tot ce fac pe forumu vostru e doar să vă arăt că mă piş pe voi. Nu am nici o treabă cu jocu, cu toate că dacă ar fii să intru nu o să fiu un player model, ci unu după care o să alergaţi să-i daţi jail permanent

ala2123456789

Post by ala2123456789 » Tue May 01, 2018 4:44 pm

Şăpcuţă wrote:
[MISS]Lorena wrote:Vai, săracu, nu ai ce face?Vezi-ţi de treaba ta, că nu te-am băgat in seamă #plângdupăunban. Nu fac nimic rău dacă mă joc.. e un joc. Have fun.

Unde morţii tăi vezi că plâng după unban? Vezi vreo cerere unban făcută de mine? Tot ce fac pe forumu vostru e doar să vă arăt că mă piş pe voi. Nu am nici o treabă cu jocu, cu toate că dacă ar fii să intru nu o să fiu un player model, ci unu după care o să alergaţi să-i daţi jail permanent
poate ban naufragiatule
Image

Image

[VIP]Admir

Post by [VIP]Admir » Tue May 01, 2018 5:29 pm

Şăpcuţă wrote:
Admir

SPUNE-MI CINE-I ĂSTA?!!! Ca mor pe ăștia care testează de pe conturi anonime. Nu de alta dar nu au tupeu nici măcar să spună cine sunt, dar mite sa recunoasca. Tari în tastatura...

[VIP]Miley

Post by [VIP]Miley » Tue May 01, 2018 11:15 pm

3s3ntele tari se țin in sticluțe mici.
------------------------------
Image
------------------------------

https://www.youtube.com/watch?v=oHmBf4ExtZk

[VIP]Robii

Post by [VIP]Robii » Tue May 01, 2018 11:46 pm

[DSG]Miley wrote:3s3ntele tari se țin in sticluțe mici.
Subtil
Diabla

Image
Some said "fire" when the fire was ice

[MOD]Lorena

Post by [MOD]Lorena » Wed May 02, 2018 10:39 am

No eu
Admir.
Image